Η Ταυτότητα του Hellenic World Radio
ΙΣΤΟΡΙΑ
     Ο Hellenic World Radio είναι ένας νέος ανεξάρτητος online ραδιοφωνικός σταθμός στην Ελλάδα. Ο σταθμός ξεκίνησε το 90’s στα FM της Αμερικής.  Iδρύθηκε στην Ελλάδα το 2013 και έγινε γνωστός ως online ραδιοφωνικός σταθμός της χώρας. Αρκετοί ακροατές ακούνε τη μουσική του Hellenic World Radio σε πάρα πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
     Σκοπός μας είναι η διάδοση της Ελληνικής μουσικής σε όλο τον κόσμο (είτε είναι λαϊκά νέα και παλιά, είτε είναι ποπ, είτε ροκ, είτε δημοτικά και νησιώτικα), μέσα από τους μουσικούς παραγωγούς του σταθμού, αλλά και να γνωρίσει ο κόσμος τους τραγουδιστές μέσα από τις συνεντεύξεις των εκπομπών είτε είναι από το studio είτε από το τηλέφωνο.
     Οι ακροατές του Hellenic World Radio συμμετέχουν σε όλες τις εκπομπές του σταθμού μέσω του chat είτε από τα social media και διαμορφώνουν τις εκπομπές με τα τραγούδια που ζητάνε ή με τις αφιερώσεις τους, αλλά και με τις ιδέες τους για ένα καλύτερο ραδιόφωνο.
    Τον Hellenic World Radio μπορείτε να τον πάρετε μαζί σας και να τον ακούτε συνέχεια ότι και να κάνετε από όλες τις συσκευές τηλεφώνου ότι πλατφόρμα και αν έχουν αρκεί να έχετε σύνδεση με το ίντερνετ μέσω του Live24 και του e-radio.
Καλή σας ακρόαση.